Retourbeleid 

 

1. Cyanotypisch doet er alles aan om u een goed en uniek kunstwerk te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Cyanotypisch zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

Bij aankoop van alle kunstwerken en artikelen van Cyanotypisch  heb je de mogelijkheid om zonder opgave van redenen het product binnen 14 dagen te retourneren. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het pakket. Tijdens de bedenktijd (14 dagen) zal de consument zorgvuldig omgaan met het product/kunstwerk en de verpakking. Hij zal het product/kunstwerk slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product/kunstwerk wenst te behouden.  Verzendkosten van het retour gestuurde pakket zijn voor rekening van de koper. U bent ook verantwoordelijk voor het retour gestuurde pakket. Zorg dus altijd voor een verzendbewijs en verpak uw retour zorgvuldig en indien kogelijk in de originele verpakking . Cyanotypisch is niet aansprakelijk voor beschadigde producten/kunstwerken door het onzorgvuldig verpakken van retour pakketten.

 

Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket een e-mail naar info@arnomassee.nl met als onderwerp 'retour' en vermeldt het ordernummer in uw e-mail.

De instructies voor het retour sturen van uw bestelling ontvang u zsm per e-mail.

 

Retouradres:

Cyanotypisch

Herenweg 132

2465 AK Rijnsaterwoude

 

Vermeld bij het retour zenden altijd het ordernummer.  Een reden voor retour zenden wordt geapprecieerd maar is niet verplicht.

 

U heeft 14 dagen om een beroep te doen op het herroepingsrecht.

U heeft  na het aanmelden 14 dagen om de bestelling terug te sturen.

 

 Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Cyanotypisch de betaalde prijs, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de kunstwerken . Onder ongebruikt en onbeschadigd wordt ook schade door het ophangen, vlekken, vingerafdrukken , kreuken in het papier , verkeerd uitpakken/uitrollen en de geur van sigarettenrook, parfum of andere duidelijk aanwezige geuren verstaan.

Bij een retourzending bent u als verzender verantwoordelijk. Bij de verzending naar u toe is Cyanotypisch dat. Mocht het product kwijtraken of beschadigen tijdens de retournering, dan bent u als klant dus aansprakelijk. Alleen wanneer u een product/ kunstwerk aangetekend/verzekerd verzendt, draagt u de verantwoordelijkheid over aan het vervoersbedrijf en bent u niet langer aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.

 

Prints die NIET geretourneerd mogen worden:

 Producten die speciaal voor u in opdracht gemaakt zijn kunnen niet terug gestuurd worden.  Omdat het gaat om maatwerk zijn deze prints uitgesloten van het herroepingsrecht. Mocht de print niet naar uw wens zijn of u bent niet tevreden, dan dient u hier zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst melding van te maken. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Volledig maatwerk valt wettelijk gezien buiten het recht op retour. Van maatwerk is sprake als wij in opdracht van u een print met specifieke wensen produceren en leveren. Bijvoorbeeld een specifiek formaat of kleur van de print.

 

Cyanotypisch is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte pakketten. Alle pakketten worden verzonden met een track & trace code. 

 

 

Intellectueel & auteursrechtelijk eigendom

 

Cyanotypisch  behoudt het intellectueel en auteursrechtelijk eigendom van elk verkocht product. Het is de koper niet toegestaan het kunstwerk op welke manier dan ook openbaar te maken, te reproduceren en/of te verveelvoudigen zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Cyanotypisch.

 

De kleuren van kunstwerken zijn erg specifiek en kunnen afwijken van de kleuren die zijn weergegeven op uw beeldscherm. Wanneer u de kunstwerken in het echt wilt bekijken maak dan een afspraak via info@arnomassee.nl

 

© 2021 Cyanotypisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel